Remoteful Leiderschap

In 30 dagen een remoteful leider

Word ‘Remoteful leider in 30 dagen’!

Herken je één van onderstaande uitdagingen?

 • Iedereen werkt vanuit een eigen plek en jouw team voelt daardoor niet echt als een team?
 • Je hebt niet goed zicht op hoe het met iedereen gaat?
 • Het functioneren van jouw team is sterk afhankelijk van jou?
 • Je voelt je vaker vermoeid?
 • Je twijfelt tussen voortkabbelen of doorgroeien?

Laat je helpen de regie terug te pakken met het remoteful leiderschapsprogramma!

Wat gaat dit programma je opleveren?

 • Meer energie
 • Je team voelt als een team, waar het ook zit
 • Je hebt zicht op hoe het met iedereen gaat
 • Je scoort mooie resultaten
 • Vrijheid 

Ook op afstand een bevlogen leider

Met het remoteful leiderschapsprogramma kun je binnen no time de kneepjes van het leidinggeven op afstand ontdekken en leren. Zo breng je als leider je team naar grote hoogten. En dat allemaal binnen 30 dagen! Want laten we eerlijk zijn, het is tegenwoordig toch allemaal "remote" en "hybride"? Lekker eigentijds!

Haal het beste uit jezelf!

Bij dit programma sta jijzelf centraal. Want als jij lekker in je vel zit, kun je ook het beste uit je team halen. Tijd om te leren hoe je vanuit een staat van rust, bewustzijn en opmerkzaamheid jouw team kunt leiden. Alles vanaf plek waar jij je maar bevindt. Of dat nou op het strand is, in een café of gewoon in je eigen woonkamer. Want met de methodieken die we je aanreiken, kan je overal en altijd de beste versie van jezelf zijn. 

Met managementdenker Jeroen Busscher en mindfulness-en compassietrainer Jantine van ‘t Klooster

Voor het programma hebben we ook nog 2 experts ingevlogen: mindfulness- en compassietrainer Jantine van 't Klooster en Jeroen Busscher, een van de meest inspirerende en vernieuwende managementdenkers van ons land. Wij zijn er trots op! Samen helpen we jou graag groeien naar de remoteful manager die je kunt zijn.


De skills waaraan je werkt:

 • Mindful
 • Verbinder
 • Performer
 • Resultaatgericht visionair
 • Flexibel
 • Authentiek

Elke dag een kwartiertje

Je krijgt elke dag een flinke portie geestverruimende inzichten voorgeschoteld, die je brein gegarandeerd op zijn kop zetten. Maar geen zorgen, de opdrachten zijn licht verteerbaar en kosten je slechts 15 minuten per dag (*). Dus terwijl je je koffie opdrinkt, kun je alweer een nieuwe uitdaging van het eigentijds werken aan gaan! 

De investering?

Eenmalig 449 euro en 30 dagen 15 á 30 minuten per dag. 

Wanneer? 

 • 13 mei (vol)
 • 27 mei extra programma
 • 24 juni

Het programma

Het programma duurt in totaal zes weken. Op werkdagen ontvang je doe-opdrachten en inspiratie. Daarmee ontwikkel je in 30 dagen de skills die voor jou als remoteleider en jouw team merkbaar het verschil maken. Op de eerste en vijfde woensdag van het programma zijn er van 12:00 -12:40 uur online bijeenkomsten met de BOOSTchamps. Tijdens deze prikkelende sessies is er ook gelegenheid voor onderlinge uitwisseling. 

 

* Sommige vragen om nog wat extra aandacht en zorg, zodat je er écht het maximale uit kunt halen. Maar geen zorgen, je hoeft niet alles in één keer af te maken. Het is juist goed om af en toe even afstand te nemen en later terug te komen met een frisse blik. Dus stel het gerust even uit, maar houd die opdrachten wel in je achterhoofd. Je zult er later blij mee zijn!

 

Liever Incompany?

Verrijk je je leiderschapsskills liever op locatie? We bieden het programma ook aan in twee dagen incompany of op een inspirerende plek.
Meer weten? Neem contact met ons op: remoteful@boostchamps.nl

 

Dit zeggen onze klanten

Ria Hoogervorst Ria Hoogervorst Manager Hybride Werken Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

De BOOSTchamps hebben mij geholpen bij het inrichten van de communicatie over hybride werken binnen het departement, terwijl de verschillende organisatieonderdelen allemaal hun eigen accenten willen leggen. Met onder meer de introductie van tools als Trello en Padlet als vormen van asynchroon samenwerken en het opzetten van een interne community hebben zij bijgedragen aan het resultaat waar ik trots op ben. De kennis van de BOOSTchamps over hybride werken, hun complementaire kwaliteiten en de drive en het tempo waarin ze werken vind ik sterk aan ze. Het was fijn samenwerken.

René Keijzer René Keijzer Hoofd Facilitair Management bij DCMR Milieudienst Rijnmond

Afgelopen maandag zaten 50 managers van de DCMR milieudienst druk in gesprek met elkaar over het hybride werken. Hoe geef je nu leiding in een hybride werkomgeving? Het gesprek werd ondersteund door een handig kaartspel van BOOSTchamps. Het kaartspel bevat allerlei dilemma’s en vragen over samenwerking, persoonlijk leiderschap, management, faciliteiten en werkcultuur. Veel managers herkenden de dilemma’s van collega’s en er werd dan ook in een prettige sfeer gediscussieerd.

Background shape

Vernieuw en ontdek voor meer plezier, ruimte en succes

Bel of mail ons gerust! 
Of kom een keer op de koffie v op één van onze locaties in Amersfoort of Utrecht. Digitaal afspreken kan natuurlijk ook!