Welke BOOST heb jij vandaag nodig?

Of je nu leidinggevende bent, of teamlid: onze programma's helpen je op verschillende niveaus met succesvol hybride werken. Bekijk hieronder welk programma bij je past!

Bij elke BOOSTbox krijg je een jaar lang toegang tot hét hybride werken ontwikkelplatform van Nederland, met tooling, nieuwe inzichten, werkvormen en informatie over herkenbare uitdagingen zoals je team op één lijn krijgen, op afstand samenwerken en effectieve online bijeenkomsten.

Ontdek onze BOOSTboxes
Hybride teamaanpak

Hybride teamaanpak

Wil je succesvol hybride samenwerken met je team, dan kun je niet zonder een gedegen plan van aanpak. En dat plan, dat maak je samen. Met de inhoud van deze box organiseer je eenvoudig een teamsessie voor het maken van een hybride teamaanpak.

Jullie plan omvat uiteindelijk antwoorden op vragen als: Wanneer gaan jullie elkaar ontmoeten, wat doen jullie thuis? Wat zijn jullie individuele voorkeuren en hoe kun je die matchen? Welke valkuilen kunnen jullie tegenkomen? Dit is het startpunt van een nieuwe samenwerking!

Hybride samenwerken

Hybride samenwerken

Er zijn zo veel fantastische manieren om op afstand met elkaar samen te werken. Maar wat werkt het beste voor jouw team? Welke tools gaan jullie gebruiken? Hoe vaak ga je vergaderen? En hoe combineer je dat met asynchroon werken? In deze box vind je alles over het maken van een goede teamaanpak (BOOSTbox 1) én gidsen, tips en werkvormen over effectief vergaderen, hybride in verbinding blijven met elkaar en asynchroon werken. De complete set voor iedereen die serieus werk wil maken van hybride werken.

Hybride Leiderschap

Hybride Leiderschap

Er is zoiets als hybride samenwerken, maar daarnaast heb je ook nog het hybride leidinggeven. Dat vergt andere competenties dan het leiding geven ‘zoals vroeger’. Hoe hou je je team bij elkaar als iedereen op afstand werkt? Zit je mensen lekker in hun vel? Wat hebben ze nodig? En hoe werken ze het beste samen. Deze box omvat het hele spectrum rond hybride werken: het zijn de BOOSTboxen Hybride teamaanpak en Hybride samenwerken, plús inzichten, werkvormen en tips waarmee je je hybride managementskills in één klap verbetert. Een box voor de experts onder ons.

Wat zoek je?

Hoe maak je samen een hybride teamaanpak?

Met het startpakket voor hybride werken: BOOSTbox 1. Een goed plan van aanpak is onmisbaar voor het laten slagen van hybride werken. Met deze box helpen we je stap voor stap op weg!

Wat is asynchroon werken?

Als je asynchroon werkt werk je individueel op je eigen tempo, op een moment dat het jou goed uitkomt. Onze BOOSTbox asynchroon werken helpt je hoe je dit kunt doen.

Wat is het hybride werken platform?

Of je nu leidinggevende bent, of teamlid: het helpt iedereen op een toegankelijke (en vrolijke!) manier met succesvol hybride werken. Met wekelijks nieuwe online trainingen, tips en allerlei handige werkvormen. Zo blijf je je ontwikkelen op het hybride werken.

Wat zijn de voordelen van asynchroon werken?

Het geeft vrijheid, overzicht en focus en het bespaart heel veel tijd. Het draagt bij aan productiviteit en #werkgeluk.

Kan ik zelf met mijn team aan de slag?

Ja, zeker! Het zijn Do It Yourself Boxes. Je kunt direct zelf met jouw team aan de slag!

Welke digivaardigheden heb ik nodig om hybride te kunnen werken?

Kort geleden werd het nog door de vingers gezien dat je je scherm niet kon delen of problemen had met je geluid, maar die tijd is voorbij. Minder digivaardige collega’s belemmeren het hybride werken. Denk aan online presenteren en het inzetten van tools die de samenwerking ondersteunen.

Hybride Teamaanpak
Hybride Samenwerken
Hybride Leiderschap

Hybride teamaanpak

Hybride in verbinding

Asynchroon werken

Vergaderingen in de ban

Management skills

Toegang tot webinars

Altijd up to date: WerkWaanzinnig

Live check-in met de BOOSTchamps

Prijs per team

€ 385,00

€ 935,00

€ 1.925,00