Ontmoet team BOOSTchamps!

Joyce Datema
Co-Founder

“Het is mijn missie dat iedereen zich vrij voelt om helemaal zijn eigen tijd in te delen en spontaan te leven. En leef!”

Kiki Goedemondt
Co-Founder

"Van nature ben ik een integreerder: werk en privé gaan bij mij soepel in elkaar over. Creativiteit en inspiratie laten zich niet afbakenen tussen 9 en 17uur. En asynchroon samenwerken is voor mij dus ook ultiem!" 

Francis
Francis Verdouw

"Als ik remote werk kan ik fijn mijn eigen tijd indelen. Dat geeft mij een ultiem gevoel van vrijheid."

Anoek van der Leest

“Met asynchroon werken kan ik mijn dag lekker zelf inplannen en blijft er genoeg tijd over voor een wandeling of een kop koffie, heel relaxed!”

Patrick Klerks

Waarom gaan we met z’n allen stilstaan op de snelweg om op kantoor werk te doen dat we ook thuis kunnen uitvoeren? Waarom blijven we zitten in een Teams-videogesprek als we niets meer toe te voegen hebben? Asynchroon werken levert mij een enorme verhoogde efficiëntie en (belangrijker!) veel meer plezier in m’n werk op.”

Melvin van Rookhuizen

"Ik werk liever helemaal niet 😄. En als ik dan toch werk, doe ik dat graag op eigen momenten en wissel ik het graag af met klussen, het huishouden, de planten water geven en andere dingen die mijn vrouw mij opdraagt." 

Erik Nieuwenhuis

“Asynchroon werken is helemaal van nu. Ik zou niet meer anders kúnnen, met een éénouder-huishouden in coronatijd, sport, en een latrelatie.“

Daan Pothoven

"Hybride werken: slimmer met de tijd en energie van jezelf en anderen omgaan."

Edward van Zuidam

"Ik heb mijn auto lang als mijn kantoor beschouwd. En nu het heel normaal is ook online af te spreken, heb ik nóg meer vrijheid te werken op plaatsen en tijden waar het mij past. Ik zou niet anders willen!"

Dit zeggen onze klanten

Ria Hoogervorst Ria Hoogervorst Manager Hybride Werken Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

De BOOSTchamps hebben mij geholpen bij het inrichten van de communicatie over hybride werken binnen het departement, terwijl de verschillende organisatieonderdelen allemaal hun eigen accenten willen leggen. Met onder meer de introductie van tools als Trello en Padlet als vormen van asynchroon samenwerken en het opzetten van een interne community hebben zij bijgedragen aan het resultaat waar ik trots op ben. De kennis van de BOOSTchamps over hybride werken, hun complementaire kwaliteiten en de drive en het tempo waarin ze werken vind ik sterk aan ze. Het was fijn samenwerken.

René Keijzer René Keijzer Hoofd Facilitair Management bij DCMR Milieudienst Rijnmond

Afgelopen maandag zaten 50 managers van de DCMR milieudienst druk in gesprek met elkaar over het hybride werken. Hoe geef je nu leiding in een hybride werkomgeving? Het gesprek werd ondersteund door een handig kaartspel van BOOSTchamps. Het kaartspel bevat allerlei dilemma’s en vragen over samenwerking, persoonlijk leiderschap, management, faciliteiten en werkcultuur. Veel managers herkenden de dilemma’s van collega’s en er werd dan ook in een prettige sfeer gediscussieerd.

Background shape

Vernieuw en ontdek voor meer plezier, ruimte en succes

Bel of mail ons gerust! 
Of kom een keer op de koffie v op één van onze locaties in Amersfoort of Utrecht. Digitaal afspreken kan natuurlijk ook!