Algemene voorwaarden

BOOSTchamps

BOOSTchamps is een aanbieder van BOOSTboxes (online programma’s) en diensten op het gebied (persoonlijke) ontwikkeling in asynchroon samenwerken (hybride werken).

Voor deze programma’s gelden voor de deelnemers hiervan de volgende aanvullende bepalingen.

Deze bepalingen worden bij de verkoop van onze BOOSTboxes aan de deelnemers verstrekt. Iedere deelnemer die een BOOSTbox of dienst van BOOSTchamps volgt of afneemt, stemt in met deze bepalingen.

BOOSTboxes
Bij de aanschaf van een BOOSTbox staat omschreven wat een deelnemer van de online toolbox kan verwachten en wat de bijzondere bepalingen zijn.

Overdragen
Een BOOSTbox van BOOSTchamps is naamsgebonden. Dit betekent dat een deelnemer zijn of haar box niet aan een ander kan overdragen.

Materiaal BOOSTchamps
Het is een deelnemer van een BOOSTbox (Hybride teamaanpak, Hybride samenwerken en Hybride leiderschap) niet toegestaan om materialen, beelden of de methodiek die de deelnemer in het kader van de BOOSTbox wordt aangeboden voor commercieel gebruik te verveelvoudigen, bewerken of anderszins te gebruiken, tenzij BOOSTchamps hiervoor toestemming heeft gegeven.

BOOSTchamps kan tijdens bijeenkomsten foto’s, video’s en geluidsfragmenten maken. Op deze beelden kan een deelnemer herkenbaar zijn. BOOSTchamps heeft het recht om deze beelden te gebruiken, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden. 

Herroepingsrecht & retourvoorwaarden
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via joyce@boostchamps.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Laatst bijgewerkt op 07-04-2022.