Partner worden van BOOSTchamps

Vrouw werkt hybride in informele omgeving tijdens vakantie op haar laptop

De BOOSTchamps zijn echt van het samenwerken. Met elkaar, met jou. Vooral ook maken we het mogelijk dat iedereen veel leuker, fijner en productiever kan samenwerken. Binnen het eigen team, tussen teams en over organisatiegrenzen heen. Het maakt niet uit waar je je bevindt. Hiervoor coachen we, begeleiden we en faciliteren met onze methodieken en werken we samen met partners.
Ons online platform ontsluit niet alleen onze praktische aanpak, het is ook fantastisch in te zetten als community en kennis- en ontwikkelhub op maat.

Wil je partner worden? Wil je ons platform gebruiken of de BOOSTchamps als je kennishub? Wil je een op maat gemaakte workshop of incompany begeleiding? Wil je frequente updates? Of wil je gewoon eens van gedachten wisselen over hoe je in jouw samenwerking groot verschil kan maken?
Contact ons!

Dit zeggen onze klanten

Ria Hoogervorst Ria Hoogervorst Manager Hybride Werken Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

De BOOSTchamps hebben mij geholpen bij het inrichten van de communicatie over hybride werken binnen het departement, terwijl de verschillende organisatieonderdelen allemaal hun eigen accenten willen leggen. Met onder meer de introductie van tools als Trello en Padlet als vormen van asynchroon samenwerken en het opzetten van een interne community hebben zij bijgedragen aan het resultaat waar ik trots op ben. De kennis van de BOOSTchamps over hybride werken, hun complementaire kwaliteiten en de drive en het tempo waarin ze werken vind ik sterk aan ze. Het was fijn samenwerken.

René Keijzer René Keijzer Hoofd Facilitair Management bij DCMR Milieudienst Rijnmond

Afgelopen maandag zaten 50 managers van de DCMR milieudienst druk in gesprek met elkaar over het hybride werken. Hoe geef je nu leiding in een hybride werkomgeving? Het gesprek werd ondersteund door een handig kaartspel van BOOSTchamps. Het kaartspel bevat allerlei dilemma’s en vragen over samenwerking, persoonlijk leiderschap, management, faciliteiten en werkcultuur. Veel managers herkenden de dilemma’s van collega’s en er werd dan ook in een prettige sfeer gediscussieerd.

Background shape

Vernieuw en ontdek voor meer plezier, ruimte en succes

Bel of mail ons gerust! 
Of kom een keer op de koffie v op één van onze locaties in Amersfoort of Utrecht. Digitaal afspreken kan natuurlijk ook!