Welke Producten heb jij vandaag nodig?

Hybride werken betekent een compleet andere manier van samenwerken. Of je nu manager bent of teamlid, iedereen zal hieraan moeten wennen. Om je te helpen bij de overstap hebben we drie BOOSTboxes samengesteld die je zelf kunt toepassen in je team of organisatie. Elke box is voorzien van een uitgebreide handleiding. Kies de box dat bij je past. Vind je dat lastig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek alle Producten
BOOSTchamps Kaartspel Hybride Werken

TeamBOOST kaartspel

Hoe kun je het beste samenwerken als je niet meer allemaal tegelijk op kantoor bent? TeamBOOST helpt je hierbij. Met dit kaartspel breng je het gesprek over hybride (samen)werken op gang.

Wat zoek je?

Hoe maak je samen een hybride teamaanpak?

Met het startpakket voor hybride werken: BOOSTbox 1. Een goed plan van aanpak is onmisbaar voor het laten slagen van hybride werken. Met deze box helpen we je stap voor stap op weg!

Wat is asynchroon werken?

Als je asynchroon werkt werk je individueel op je eigen tempo, op een moment dat het jou goed uitkomt. Onze BOOSTbox asynchroon werken helpt je hoe je dit kunt doen.

Wat is het hybride werken platform?

Of je nu leidinggevende bent, of teamlid: het helpt iedereen op een toegankelijke (en vrolijke!) manier met succesvol hybride werken. Met wekelijks nieuwe online trainingen, tips en allerlei handige werkvormen. Zo blijf je je ontwikkelen op het hybride werken.

Wat zijn de voordelen van asynchroon werken?

Het geeft vrijheid, overzicht en focus en het bespaart heel veel tijd. Het draagt bij aan productiviteit en #werkgeluk.

Kan ik zelf met mijn team aan de slag?

Ja, zeker! Het zijn Do It Yourself Boxes. Je kunt direct zelf met jouw team aan de slag!

Welke digivaardigheden heb ik nodig om hybride te kunnen werken?

Kort geleden werd het nog door de vingers gezien dat je je scherm niet kon delen of problemen had met je geluid, maar die tijd is voorbij. Minder digivaardige collega’s belemmeren het hybride werken. Denk aan online presenteren en het inzetten van tools die de samenwerking ondersteunen.

Hybride Teamaanpak
Hybride Samenwerken
Hybride Leiderschap

Hybride teamaanpak

Hybride in verbinding

Asynchroon werken

Vergaderingen in de ban

Management skills

Toegang tot webinars

Altijd up to date: WerkWaanzinnig

Live check-in met de BOOSTchamps

Prijs per team

€ 385,00

€ 935,00

€ 1.925,00