AI LeiderschapTrip

Voel je je vaak overweldigd door de eindeloze stroom van verantwoordelijkheden? Merk je dat je team niet optimaal presteert, ondanks al je inspanningen? Misschien loop je zelf tegen een burn-out aan of heb je het gevoel dat je vastzit in oude patronen. Als topmanager, ondernemer of teamleider herken je deze uitdagingen maar al te goed. Het is tijd voor verandering. Leer hoe je Artificial intelligence (AI) praktisch kunt toepassen voor meer plezier ruimte en succes

Stap uit de dagelijkse hectiek en ontdek een onvergetelijke retreat, speciaal voor topmanagers, ondernemers of teams. Bereid je voor op een unieke mix van diepe zelfontdekking, onverwachte wendingen en een flinke dosis humor. Wissel ervaringen uit met gelijkgestemden terwijl wij je van top tot teen in de watten leggen. Ontdek ook hoe gebruik van AI jou meer vrijheid, plezier en ruimte geeft. Dit is niet zomaar een retreat; dit is een ervaring die het verschil maakt! Durf jij het aan?

 

Ga met ons mee en krijg als topmanager of ondernemer: 

  • Verfrissende Energieboost: Laad op met nieuwe energie en inspiratie.
  • Ruimte in je agenda: met slimme technologie, inclusief AI, zodat je tijd hebt voor wat er echt toe doet.
  • Teamtransformatie: Leer praktische technieken om je team te versterken.
  • Persoonlijke doorbraak: Ontdek inzichten die je leven en werk positief veranderen..
  • Stressvrij leven: Leer effectieve tools om stress te verminderen en balans te vinden.
  • Exclusief netwerk: Maak deel uit van een netwerk van ambitieuze leiders en ondernemers.
  • Directe resultaten: Pas praktische strategieën direct toe in je dagelijkse werk en zie direct verschil.

Bereid je voor op een ervaring die je niet alleen inspireert, maar ook direct resultaten oplevert. Mis deze kans niet om jezelf en je proffesionale prestaties naar nieuwe hoogten te tillen!

 

1 avond

2 dagen en nachten

op een bijzondere en inspirerende plek in Nederland

 

NOVEMBER EDITIE: 

6 - 8 november 

 

3800 eenmalig

of 4 x 1000

excl BTW

inclusief: volledige verzorging 

 

 

Liever incompany of een special? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Dit zeggen onze klanten

Ria Hoogervorst Ria Hoogervorst Manager Hybride Werken Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

De BOOSTchamps hebben mij geholpen bij het inrichten van de communicatie over hybride werken binnen het departement, terwijl de verschillende organisatieonderdelen allemaal hun eigen accenten willen leggen. Met onder meer de introductie van tools als Trello en Padlet als vormen van asynchroon samenwerken en het opzetten van een interne community hebben zij bijgedragen aan het resultaat waar ik trots op ben. De kennis van de BOOSTchamps over hybride werken, hun complementaire kwaliteiten en de drive en het tempo waarin ze werken vind ik sterk aan ze. Het was fijn samenwerken.

René Keijzer René Keijzer Hoofd Facilitair Management bij DCMR Milieudienst Rijnmond

Afgelopen maandag zaten 50 managers van de DCMR milieudienst druk in gesprek met elkaar over het hybride werken. Hoe geef je nu leiding in een hybride werkomgeving? Het gesprek werd ondersteund door een handig kaartspel van BOOSTchamps. Het kaartspel bevat allerlei dilemma’s en vragen over samenwerking, persoonlijk leiderschap, management, faciliteiten en werkcultuur. Veel managers herkenden de dilemma’s van collega’s en er werd dan ook in een prettige sfeer gediscussieerd.

Background shape

Vernieuw en ontdek voor meer plezier, ruimte en succes

Bel of mail ons gerust! 
Of kom een keer op de koffie v op één van onze locaties in Amersfoort of Utrecht. Digitaal afspreken kan natuurlijk ook!